מחיקת חשבון
אפשר למחוק את החשבון ישירות מתוך האפליקציה.
איך מוחקים מתוך האפליקציה
פתחו את הגדרות באפליקציה, עברו לחלק חשבון ומשפטי, ולחצו על
מחיקת חשבון. תתבקשו לאשר את הפעולה.
מה נמחק
הפעולה נועדה למחוק את חשבון ההתחברות, מסמך הפרופיל הראשי והמדיה האישית המרכזית שהועלתה לפרופיל.
מה עשוי להישאר
תיעוד היסטורי מסוים, כגון הודעות צ'אט, דירוגים או רשומות מערכת שנוצרו לפני המחיקה, עשוי להישמר כאשר הדבר נדרש לתקינות המערכת, אבטחה, מניעת הונאה או הגנה משפטית.
אם המחיקה לא מצליחה
אם המערכת תבקש התחברות מחדש לפני מחיקה, התחברו מחדש ונסו שוב. זהו מנגנון אבטחה של ספק ההזדהות.